Musikakademi Amager

Musikakademi Amager arbejder for at udvikle børns kreative evner inden for det musikalske udtryk.
Fotograf
Musikakademi Amager

Musikakademi Amager er musik for sjov og musik med fokus

Hos Musikakademi Amager arbejder vi aktivt for at give børn og unge et godt udgangspunkt for den personlige musikalske udfoldelse såvel i fællesskaber som alene, samt udvikle deres kreative evner inden for forskellige musikalske udtryk. Musikakademi Amager tilbyder både  solo- og holdundervisning, for børn såvel som voksne. 

Inspirerende, motiverende og lærerig undervisning

I et delikat sammenspil mellem pædagogik, metodik, gennemudviklede læringsmål og stabil øvning opnåes der en inspirerende, motiverende og lærerig musikundervisning.

I soloundervisningen møder eleven læremesteren én til én med fokus på at motivere og udvikle musikaliteten og færdighederne på instrumentet.

I holdundervisning vil fællesskabet været grundlaget for læren om musik og den musikalske udfoldelse. Sammen udforskes musikken på alle leder og kanter, hvor den vil fascinere og inspirere.

Om de forskellige undervisningstilbud

Alle undervisningstilbud har hver deres særegne udviklingsmuligheder og unikke karakterer. Vælg et instrument eller hold og gå på opdagelse i en ny verden af oplevelser og følelser.

Vi tilbyder undervisning i: Guitar, klaver, cello, violin, musikalsk legestue for de mindste 2-6 år. (på h.h.v. dansk, engelsk og ungarsk), orkestersammenspil og meget mere.

Mere information

For mere information om undervisningstilbud se hjemmesiden: www.musikakademi.dk