Flexrum - 20 personer

Flexrum er et velindrettet mødelokale med plads til 20 personer ved langbord

Flexrum på 2. sal

Flexrum er egnet til kulturaktiviteter (linoleumsgulv) eller møder og workshops med plads til maks. 20 personer. Der er toiletter på etagen samt mulighed for at bruge elevator. 

Bordopstilling

Bordopstillingen er fast, hvis du ændrer i den, så bedes du stille det tilbage i den oprindelige opstilling inden din bookingtid udløber.

Udstyr

Lokalet indeholder projektor, flipover med tuscher og papir, samt en whiteboardtavle.

Medbragt computer kan tilsluttes projektor med VGA eller HDMI.

Forplejning

Forplejning kan bestilles hos Luan Bregu fra Caféen i huset på telefon 22520045 eller cafevluan@hotmail.com. Besøg caféen her.

Det er ikke tilladt at tage sin egen mad og drikke med på udlejers faciliteter i hverdagene (man-fre) mellem 08:00 – 19:00

Vigtigt: Inkludér forberedelser og oprydning/afrunding i din bookede tid

Det bookede tidsrum skal inkludere den tid du bruger til både forberedelser og oprydning, dvs. at du betaler for al den tid, du opholder dig i lokalet. Der kan nemlig være lejere der skal bruge lokalet både direkte før og efter dit bookede tidsrum.

Adgang i weekenden

Du/ dine gæster kan komme ind i huset ved at scanne sundhedskortet.

Det skal være et fysisk kort, du kan ikke bruge Sundhedskort App.

Et kulturhus

Bemærk at Kvarterhuset er et kulturhus, og der er andre brugere, der kan have booket lokaler til kulturaktiviteter såsom musik, værksted eller lignende, som til tider kan høres i de andre lokaler. Der må ikke spilles høj musik og aktiviteten må ikke være det gene for de andre brugere.

Ris, ros eller spørgsmål kan sendes til lokalebooking-kulturs@kk.dk

Priser og tilgængelighed

Find informationer om priser og tilgængelighed på vores bookingside