Amager Klassisk

Amager har fået en forening for klassisk musik, der afholder masser af arrangementer i samarbejde med Kvarterhuset.
Fotograf
Amager Klassisk

Om foreningen

Amager Klassisk er en musikforening på Amager i København.

Foreningen er stiftet af en gruppe unge musikere som ønsker at bidrage til kulturlivet i vores bydel. Vi ønsker at gøre klassisk musik tilgængelig for flere mennesker, og vil gerne have muligheden for at invitere vores nabo, ven eller kollega (you name it!) til en virkelig god koncert. Vi tror på at klassisk musik er viktig for mennesker – den binder os sammen på tværs af alder og baggrund.

Morgenmadskoncerter og tirdagsbarok

Amager Klassisk arrangerer en række koncerter på Amager, og en medarrangør af 2 koncertserier – nemlig Morgenmadskoncerten og Tirsdagsbarok. (Læs mere under fanen “Koncerter”). Vi lægger vægt på at musikken skal formidles med glæde, energi og overskud – og vi kan godt lide at engagere unge og fremadstormende musikere. Alle som ønsker det er (selvsagt!) velkomne til vores koncerter, uanset om man er bosat på Amager eller ej. Foreningen arrangerer mellem 12 og 14 koncerter pr år.

Medlemskab

Medlemmer af foreningen vil have 20% på alle arrangementer i regi af/i samarbejde med Foreningen Amager Klassisk. Et medlemskab fås ved at sende os en mail, og koster kr 100,- pr år.

Kontakt Amager Klassisk

Skriv til os: amagerklassisk@gmail.com

Foreningen Amager Klassisk

v/initiativtager Yngvild V. H. Ruud

Bestyrelsen

Bestyrelsen består af: Yngvild V. H. Ruud, Lucas Eiby Seidenfaden, Kirsten Aage & Filip C. de Melo