Dukketeater fra Portugal: Agostinho e Filicidade

Glæd dig til at hilse på de sjove og hyggelige dukker, når Agostinho og Felicidade gæster Kvarterhuset. Gennem improvisation spreder disse to finurlige karakterer masser af smil og oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

Mød de to karakterer

Agostinho og Felicidade er et par gammeldags og ret specielle ældre mennesker, der forlader deres elskede landsby efter at have høstet blomster og lægeplanter.
De to småhandlende går fra land til land og udveksler det, de høster, med det, de har brug for. Undervejs interagerer de med omverdenen på en uventet måde fyldt med ømhed, visdom og håb.

Improvisation og oplevelser

Gennem improvisation og dukker der smelter sammen med skuespilleren, udløser disse omrejsende karakterer mange smil og vækker gamle minder og skaber nye historier i livet for dem, der har fornøjelsen af at krydse deres veje.
To skuespillere fra det Portugisiske teaterkompagni Boca de Cao er Agostinho og Felicidade.
Du kan møde dem på deres tur rundt omkring på legepladsen og i huset.

Bare lidt mere sommerferie...

Vi forlænger sommerferien lidt med en masse hyggeligt aktiviteter i Kvarterhuset og børnebiblioteket.
Efter teater oplevelsen er der gratis familie koncert på Kvarterhusets udendørs scene med Drums Across som spiller musik med masser af rytme og humør. Du kan også hygge dig med vores dinosaur skattejagt og tegne værksted.

Kom med

Både teater og koncert er gratis at deltage i. Du kan enten være med fra start til slut eller kigge forbi, i det tidsrum der passer dig. Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag sammen med jer.

Kontakt

Kvarterhuset


Kontaktperson

Rosa Hall

Del med